Visitationssamtaler - hvad er det?

En visitationssamtale er en samtale mellem dig, som ønsker at begynde på AspIN, og en af de pædagogiske medarbejdere fra AspIN.

 

Samtalen foregår på AspIN og er en helt rolig og afslappet snak om hvorfor du gerne vil på et afklaringsforløb på AspIN, hvad du interesserer dig mest for indenfor uddannelsen, hvordan dine skoleforudsætninger er i dansk, engelsk samt matematik og logisk tænkning.

 

Vi snakker også om hvad AspIN kan tilbyde dig og hvordan hverdagen på AspIN foregår. Når vi har talt lidt sammen kan du sammen med medarbejderen fra AspIN, udfylde et visitationsskema og en ansøgning, der skal sendes til din sagsbehandler eller UU-vejleder, som skal kigge på om du kan bevilliges et forløb på AspIN.

 

I visitationsskemaet stiller vi dig nogle spørgsmål, f.eks. hvilken diagnose du har, og om der er særlige hensyn vi skal tage, ud over de som i forvejen er på AspIN. Vi spørger også om du kan møde til tiden og overholde aftaler, og om du kan klare at blive undervist på mindre hold med 10 til 12 klassekammerater o.s.v.

 

Du vil også, i forbindelse med visitationssamtalen, blive vist rundt på AspIN og få mulighed for at tale med en underviser eller en elev hvis du ønsker det.