Hjem Om AspIN Kernefortælling

Vi finder din vej.

På AspIN ser vi dig. Vi ser dit potentiale, og vi vil så gerne hjælpe dig med at bruge det. Derfor lytter vi. Giver dig plads til at bestemme selv. Møder dig med forståelse og respekt. Og vi stiller krav. Men vi tilpasser kravene til dig, så vi sammen fylder din hverdag med succesoplevelser. Vi tror nemlig helt grundlæggende på, at du udvikler dig bedst, når du bliver mødt i øjenhøjde med respekt og selv er en del af beslutningerne. Og vi står på en unik faglighed, der sørger for, at du kan lære og udvikle dig i et fagligt stærkt miljø.

På AspIN bliver du en del af fællesskabet. Du bestemmer selv hvor meget. Men vi har plads til dig. For vi mener, at du lærer bedst, når du er tryg. Når du bliver set og forstået.

Vi går længere end den ekstra mil for at hjælpe med at opfylde dine fremtidsdrømme. Fordi det for os ikke bare er et job; men det, der giver mening for os alle.

På AspIN har vi ingen hemmeligheder. Vi siger det, som det er. For vi synes ikke, at sandheden altid er negativ. Det handler for os mere om at finde løsningen, der passer præcis til dig.

Det er sådan, vi ser verden: Der ér en vej. Og vi skal finde den sammen. Så du kan få opfyldt dine drømme, yde dit allerbedste og vise verden dit potentiale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med særlige behov videre til din fremtid. Så den bliver, som du drømmer om.